Facebook

Slaaphutten

Met plezier presenteren wij onze slaaphutten voor twee personen. Ideaal voor gasten die te voet, met de fiets of met de sloep door Friesland trekken en geen ruimte hebben om een eigen tent mee te nemen. Ook wanneer u een bezoekje wilt brengen aan familie of vrienden die op de camping verblijven is de slaaphut een uitkomst en wanneer er wind is zal de (kite)surfer ook sneller een slaaphut boeken:  "Er is wind, dus snel in de auto naar Hindeloopen en mijn slaaphut staat al klaar...".

De gezellige houten slaaphut is eenvoudig ingericht voor twee personen (twee eenpersoons bedden met kussens, een tafel en twee stoelen). Leuk voor een kort en voordelig verblijf.

Het sanitairgebouw, het eetcafé, de snackbar, de minimarkt en de speeltuin is dichtbij.

U kunt zelf slaapzakken/dekbedden, lakens en kussenslopen meenemen, maar u kunt ook bedlinnensets en dekbedden huren bij de receptie.  Al het andere zoals kookgerei, serviesgoed, bestek e.d. dient u zelf mee te nemen.

Prijs vanaf € 35,--(laagseizoen) en € 38,-- (hoogseizoen) per overnachting. Info en reserveringen via info@campinghindeloopen.nl en telefonisch via +31(0)514-521452 met opgave van het aantal personen (namen en geboortedata).

Tarieven   Foto's

Gratis magazine

Bekijk hier ons gratis Camping Hindeloopen Vakantiemagazine met heel veel leuke informatie over de camping en de omgeving!

Bekijken